Niantic planerar ett Halloween-event i år också, eller i vart fall ett antal uppgifter som ska lösas och som är kopplade direkt till den amerikanska högtiden.

Det är Chrales som hittat uppgifterna i trafiken till och från Niantics servrar ute på nätet.

Gissningsvis så lär det också dyka upp betydligt fler av de klassiska spökfigurerna, Gastly, Misdreavus, Shuppet, Duskull, Sableye, Marowak och de övriga. Ska vi kasta in en gissning på en Pikachu med en speciella mössa också?

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Vilka Apple-prylar har du?
Share This