Har du kopplat ditt spel till Facebook så kommer du att kunna dela Pokémon GO med dina vänner – de vänner som också har kopplat sitt konto till Facebook.

Uppgifterna kommer via Chrales och Twitter

För egen del så avstår jag att koppla mitt konto till Facebook. Det när en tjänst som kartlägger oss fullt tillräckligt utan att också kunna samla in information viss Pokémon GO.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This