Nu på söndag är det dags för ännu en Community Day i Pokémon GO och den här gången är det Beldum som kommer att dyka upp snart sagt överallt och även som shiny.

Under tre timmar, mellan klockan 11.00 till 14.00 så kommer Beldum att finnas överallt. Här och var kommer du att kunna fånga shiny-varianten av Beldum och de du väljer att utveckla kommer att få ett speciellt “move”, Meteor Smash.

Utveckla

Tänk nu på att du bara kan få Meter Smash unde de här tre timmarna. Utveckla de Beldum som du vill utveckla under eventet, annars är det försent. Under eventet så kan du även slänga ut Lures orm räcker under hela eventet, en enda Lure.

Ska du jaga mycket så använd även Lucky Egg och StarPice så de ger extra poäng under de tre timmarna.

Ut och jaga nu!

Reddit

Mackens Fråga: Ska Apple delas upp?
Share This