Nu på söndag är det dags för ännu en Community Day i Pokémon GO och den här gången är det Beldum som kommer att dyka upp snart sagt överallt och även som shiny.

Under tre timmar, mellan klockan 11.00 till 14.00 så kommer Beldum att finnas överallt. Här och var kommer du att kunna fånga shiny-varianten av Beldum och de du väljer att utveckla kommer att få ett speciellt “move”, Meteor Smash.

Utveckla

Tänk nu på att du bara kan få Meter Smash unde de här tre timmarna. Utveckla de Beldum som du vill utveckla under eventet, annars är det försent. Under eventet så kan du även slänga ut Lures orm räcker under hela eventet, en enda Lure.

Ska du jaga mycket så använd även Lucky Egg och StarPice så de ger extra poäng under de tre timmarna.

Ut och jaga nu!

Reddit

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This