Nu finns den nya versionen av appen att ladda ned från App Store.

I listan över ändringar står bara buggfixar angivet vilket inte nödvändigtvis innebär att det inte finns några nya funktioner under skalet som Niantic valt att inte aktivera, ännu.

Ladda ned

Adventure Sync

Parallellt med den här uppdateringen så kommer ny information om att Adventure Sync uppdaterats i det som kallas Master File – den funktion som Niantic använder för att styra funktioner via sina servrar. Gissningsvis så kommer den funktionen att lanseras inom kort.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This