Pokémon GO har alltid tidigare hakat på inte minst amerikanska högtider och halloween är som bekant är sådan högtid. Förra Halloween dök också upp som ett event i spelet och frågan är då vad som händer i år?

Niantic tycks ha mycket svårt att samordna sin marknadsföring och nyligen så skickades en spansk version ut av Ninatics eget nyhetsbrev som nämner ett Halloween-event.

Reddit

Här finns resten av det spanska nyhetsbrevet.

Imgur

Ut och jaga nu!

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This