Gratistipset: Funnel, nyheter i korthet

Gratistipset: Funnel, nyheter i korthet

Nyheter i korthet från några av de största amerikanska nyhetsförmedlarna.

Gratis idag 18/10.

Hourly audio news summaries from outlets like BBC, NPR, CBC, VOA, Fox 5 and more.

Funnel gives you a clear account of what’s going on in the world from a multitude of sources. Just pick your favorite and listen from anywhere.

Control the sources in your feed and set up AutoPlay for a custom experience.

Funnel provides an overview of what’s happening all around the world. You’re able to choose from seven news sources including BBC, NPR, VOA, and CBC. Funnel will then provide you with hourly audio news summaries that can be played in the background. The app is also able to send notifications when new content is available.

Funnel

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This