Consumer Reports har testat batteritiden för nya iPhone, iPhone XS och iPhone XS Max, och testerna visar att båda modellerna har bättre batteritid än föregående modeller.

Batteritiden leder snart sagt alltid till diskussion efter det att en ny modell av iPhone har lanserats och nått ut i handeln. Du kan nästan regelmässigt räkna med användare som hävdar att de drabbats av sämre batteritid, vilket det finns flera tekniska förklaringar till och över tid så kommer batteritiden att förbättras. Det handlar om att index, databaser och annan data i telefonen ska uppdateras och byggas upp på nytt. Dessutom brukar användare tendera till att peta mycket mer på sin nya telefon män sin gamla.

Bättre

Consumer Reports tester visar att den stora modellen, iPhone XS Max, har betydligt bättre batteritid än föregångarna.

The most noticeable improvement is in battery life. Previous iPhones have typically lagged the competition in this area, but the new models have a lot more staying power, now rating among the industry’s leaders.

Consumer Reports

Testerna visar också det vi kött till sedan tidigare – Apple är mycket konservativa ich försiktiga när de anger batteritiderna för sina produkter. iPhone XS och iPhone XS Max är inga undantag.

With these latest offerings, Apple argued that the faster, more efficient A12 Bionic processor would help boost the amount of time between charges. The company claims the XS can last about 30 minutes longer than last year’s iPhone X. And it says the XS Max, which has a bigger battery than those two, can last up to 90 minutes longer.

Our lab testing shows that Apple more than made good on those claims.

I testerna så noterades iPhone XS för 24.5 timmars batteritid vilket är bättre än för iPhone X som noterats för en batteritid på 19.5 timmar. iPhone Xs max har en batteritid på 26 timmar.

 

Share This