CleanMyMac har lanserat en ny version, CleanMyMac X, som anpassats och uppdaterats för macOS X Mojave.

CleanMyMac är ett av mina favoritprogram och ett program som jag rekommenderar varmt. Jag kör det då och då för att städa ut duibeletter, bilder, videor, för att städa mail och andra funktioner i datorn. Programmet städar även ut de språkfiler som du inte kommer att använda, den ofta mycket stora kön för skickade mail och för bilagor.

What’s New in CleanMyMac X

Version 4.0.4:

  • This update fixes a problem with Health Notifications that could not be disabled or ignored on macOS Mojave. We are truly sorry for this annoying inconvenience and did our best to deliver the fix at our soonest.
Requirements for CleanMyMac X
  • Intel, 64-bit processor
  • OS X 10.10 or later

CleanMyMac X

Mackens Fråga: Hur snabbt brukar du uppdatera dina Apple-prylar?
Share This