Nu kan du leka räv och jaga kycklingar

Nu kan du leka räv och jaga kycklingar

Fox Eat Chicks är ett retrospel. Du är räv och jagar kycklingar. I åttabitars grafik och med de rätta, ljuden från eran så den här typen av spel dominerade spelvärlden.

Gratis idag 16/10

OX EATS CHICKS is pixel style action platformer with a mix of stealth and puzzles. A tale of vulpine gluttony.

What’s New in Version 2.05

-level 81 “escaping bird” fixed

Spelet och appen har fått blandade betyg och recensioner men som sagt – idag är det gratis så det kan ju vara att prova i alla fall.
Fox Eat Chicks

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This