Tjänsten har funnits i Europa sedan GDPR infördes och nu har samma funktioner rullats ut för alla användare, även i hemlandet USA.

Du kan ladda ned alla din information, du kan korrigera och uppdatera din information och du kan radera ditt konto om du vill.

Du loggar in med Ditt Apple ID via länken nedan sedan har du funktionerna där.

Ladda ned dina data

Mackens Fråga: Ska Apple delas upp?
Share This