Macken X videotips är en av bloggens mest lästa texter och nu hittar du dem i en egen avdelning med en egen toppslider som alltid visar de senaste tipsen för hur du använder dina Apple-prylar.

Våra videotips är inte tips på videor utan tips som innehåller en video för tydligare vis funktionen och hur du ställer in den och använder den. Det handlar om allt från tips om iOS till hur du ställer in din Mac.

Nu finns en helt ny avledning där alla ide senaste texterna och tipsen ligger tillsammans med en lista på de tio senaste tipsen, ett arkiv och lite annat smått och gott.

 

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Vilka Apple-prylar har du?
Share This