Den 10 oktober så har den uppmärksammade och prisbelönta filmen om terrordåden i. Norge premiär på Netflix.

Bombdåden i centrala Oslo morden på Utøya tog 77 människors liv och det här är filmen om offren, de överlevande och om händelserna efter det att terroristen överlämnat sig till polisen.

Filmen är gjord av Paul Greengrass som också gjort Captain Philips och den första filmen om Jason Bourne.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This