Mer än hälften av alla enheter ute på nätet, 53 procent, har nu uppdaterat och använder iOS 12, den senaste versionen.

Det är fler än iOS 11 vid samma tidpunkt (efter lanseringen). Det tog dubbelt så lång tid för iOS 11 att nå och passeras 50 procent vilket betyder att iOS 12 har tagit fart, riktig fart, de senaste veckorna efter en lite trög start. Under några veckor så låg iOS 11 och iOS 12 lika men nu på slutet så har iOS 12 börjat att installeras i raskt takt. Sannolikt är det alltfler användare som upptäckt att den nya versionen av iOS 12 kan sätta ny fart och bringa nytt liv i äldre iOS-enheter.

Uppdatera

Så har du inte gjort det ännu – uppdatera och gör det nu.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This