Idag klockan 15.00 startar Apples event som sänds direkt via nätet från New York. Vill du följa produktvisningen och presentationen så kan du göra det via Apples hemsida, via din app i Apple TV, via din iPhone, Mac eller iPad.

Med anledning av att Apples keynote numera sänds direkt så har jag slutat med mina “direktrapporter”. Det finns mängder av sätt att hänga med direkt – bloggar, Apples sändning som sagt och sedan alla de krönikor och texter som snabbt publiceras i samband med eventet.

Jag kommer med en sammanfattande krönika i efterhand, för Tim Cook ich de övriga lämnat scenen.

Apples sändning 

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This