Enligt nyhetsbyrån Reuters så uppger Julian Assange att han kan komma att lämnas ut från Ecuadors ambassad i London och överlämnas till USA.

Assange har blivit ett allt större problem för Ecuador som periodvis har dragit in Assanges internetuppkoppling då Ecuador anser att Assange blandar sig i andra länders angelägenheter, Julian Assange har svarat med att stämma Ecuador.

Ambassaden i London har nu fått sin budget nedskuren vilket innebär att Julian Assange vistelse där blivit tilltagande ekonomiskt problem. Assange söks fortfarande av brittisk polis sedan han brutit mot sin tidigare frigivning mot borgen.

Rättvisan

Utanför Ecuador ambassad i London så finns ständigt polis närvarande, redo att gripa Julian Assange om han lämnar ambassaden där han bott sedan flykten undan den svenska rättvisan 2012.

Mackens Fråga: Ska Facebook delas upp?
Share This