Enligt nyhetsbyrån Reuters så uppger Julian Assange att han kan komma att lämnas ut från Ecuadors ambassad i London och överlämnas till USA.

Assange har blivit ett allt större problem för Ecuador som periodvis har dragit in Assanges internetuppkoppling då Ecuador anser att Assange blandar sig i andra länders angelägenheter, Julian Assange har svarat med att stämma Ecuador.

Ambassaden i London har nu fått sin budget nedskuren vilket innebär att Julian Assange vistelse där blivit tilltagande ekonomiskt problem. Assange söks fortfarande av brittisk polis sedan han brutit mot sin tidigare frigivning mot borgen.

Rättvisan

Utanför Ecuador ambassad i London så finns ständigt polis närvarande, redo att gripa Julian Assange om han lämnar ambassaden där han bott sedan flykten undan den svenska rättvisan 2012.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This