iOS 12 har nu passerat iOS 11 vid motsvarande tidpunkt när det handlar om hur många som hunnit att uppdatera sina enheter – som mäts och registreras ute på nätet.

Mätningen när gjord två veckor efter lanseringen av iOS 12 ich de siffrorna har jämförts med iOS 11 två veckor efter lanseringen.

Siffrorna visar att det är mycket jämt mellan de båda versionerna – iOS 12 ligger just nu på 46.95 procent medan iOS 11 låg på 46.15 procent. Apple själva har ännu inte publicerat några data.

 

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This