Face ID kommer i nya iPad avslöjar funktioner i betaversionen av iOS 12.1. Face ID kommer nämligen att fingera både liggande och stående vilket är en tydlig indikation på att nya iPad kommer att ha funktionen.

Det har spekulerats om att nya iPad kommer att ha en minimal kant, så som iPhone Xs och iPhone XS Mac. precis som de telefonerna så kommer även nya iPad ahh ha Face ID.

Sannolikt så handlar detta bara om de två nya iPad Pro-modellerna. Den 30 oktober kommer Apple visa upp de nya enheterna.

 

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Vilka Apple-prylar har du?
Share This