Påfyllt i galleriet Påfyllt i galleriet

Här är de nya bakgrunderna som skapats speciellt för nya iPad Pro. Åtta färgglada bakgrunder finns nu i Macken X galleri.

De nya bakgrunderna ligger i galleriet för fyrkantiga bilder för iPad. Missa inte heller nya galleri med filmaffischer. Det är posters för iPhone, bakgrunder anpassade främst för Apples nya modeller av iPhone. Det är posters för klassiska filmer, tecknade filmer, skräckfilmer och Science Fiction. Här finns också en avdelning för tv-serier. Sammanlagt är det mer än hundra nya bakgrunder för din iPhone. 

Gallerierna

Passa också på att ta dig en titt runt bland alla gallerierna. I Mackens galleri finns allt från högupplösta HDR-bilder till hockeybilder. Företrädesvis på det enda vettiga hockeylag som existerar, New York Islanders. De nya bilderna ligger först i alla gallerierna så att det sa bli lätt att hitta.

Mackens Galleri

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This