Påfyllt i galleriet Påfyllt i galleriet

Här är de nya bakgrunderna som skapats speciellt för nya iPad Pro. Åtta färgglada bakgrunder finns nu i Macken X galleri.

De nya bakgrunderna ligger i galleriet för fyrkantiga bilder för iPad. Missa inte heller nya galleri med filmaffischer. Det är posters för iPhone, bakgrunder anpassade främst för Apples nya modeller av iPhone. Det är posters för klassiska filmer, tecknade filmer, skräckfilmer och Science Fiction. Här finns också en avdelning för tv-serier. Sammanlagt är det mer än hundra nya bakgrunder för din iPhone. 

Gallerierna

Passa också på att ta dig en titt runt bland alla gallerierna. I Mackens galleri finns allt från högupplösta HDR-bilder till hockeybilder. Företrädesvis på det enda vettiga hockeylag som existerar, New York Islanders. De nya bilderna ligger först i alla gallerierna så att det sa bli lätt att hitta.

Mackens Galleri

Mackens Fråga: Vad har du för hörlurar?
Share This