Har du för mycket fritid? Här är ett tips – bygg en detaljerad och exakt kopia av Apples nya huvudkontor.

Det har Spencer_R gjort ich sedan har han fotograferat allting ich klart ut bilderna på Flickr.

In 2014 I came across some drone footage of an enormous circular excavation being dug into the California earth. When I discovered this was the start of the foundation for a new low-rise Apple “spaceship” campus, I knew I had found an interesting and suitable candidate.

I skapelsen ingår 85 000 Lego-bitar, 1647 träd och modellen väger drygt 35 kilo.

 

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This