Apple har lagt ut en handbok och användarinstruktioner för kommande iOS 12.1 och den bekräftar att gruppsamtal med FaceTime komme ri den nya versionen, liksom eSIM och flera andra nya funktioner.

Det kommer även en del nya funktioner i Apple Music. uppdaterade artistsidor och fler topplistor bland annat. Räkna också med ett lite större antal buggfixar i och med att det är ett större steg i versionsnummret.

Det finns inget datum angivet för när iOS 12.1 kommer att lanseras men räkna med att den nya versionen kommer strax före eller i direkt anslutning till den 30 oktober. Då släpper Apple nya iPad-modeller nämligen.

Apple UserGuide

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This