VisualX är en app som du plockar fram när du tagit dina bilder. Det är en app för effekter och filter.

Gratis idag 19/10.

VisualX will help take your photos from average to outstanding in mere moments.

Crop, splash, adjust, rotate, draw, add text, add filters and hordes of effects then export in full size or to the usual social media suspects.

“Easily fix your photos with VisualX” ~ Product Hunt

“VisualX photo editor is high performance image editing software” ~ Applion.jp

“VisualX will help take your photos from average to outstanding in mere moments” ~ AppAdvice.com

“VisualX photo editor is all in one photo editor” ~ newmobilelife.com

“Photo Editor with many filtering tools and effects. Covering virtually all aspects of dressing. Whether it’s adjusting the light, adjusting the white effect, attaching a sticker, writing a picture, cutting or blurring pictures. It can be done easily through tools that are arranged in a neat manner” ~ Thai.co

VisualX

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This