Ett småklurigt pussel som det inte är lätt att lösa.

Gratis idag 27/10.

New puzzler from the creators of “Klocki”, “Zenge”, “Hook” and “Art of Gravity”.

Like our previous games, its intended to be a relaxing experience, thus there are no points, stars, tutorials, move counters.
Your goal is to push all the buttons.

How do you do it? Well, thats the puzzle…

Push

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This