Iina är en musik- och videospelare spelare som klarar en rad olika format och den är designad för nyare versioner av macOS – ett moderna program för en modern miljö.

Iina är dessutom gratis, helt gratis.

For and only for modern macOS.

IINA is born to be a modern macOS application, from its framework to user interface. It adopts the post-Yosemite design language and keeps up the pace of new technologies like Force Touch, Touch Bar and Picture-in-Picture.

Iina

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This