CyberDuck är ett riktigt bra ftp-program och det är gratis

CyberDuck är ett riktigt bra ftp-program och det är gratis

CyberDuck är en ftp-klient för OS X som är gratis. Det är dessutom ett enkelt och lättanvänt program.

CyberDuck är inte det mesta avancerade programmet men det räcker långt och det täcker de flestas behov. Det är enkelt att komma igång med, enkelt att använda och det är som sagt helt gratis.

Cyberduck is an Open Source product licensed under the GPL and free to use.
Cyberduck is a robust FTP/FTP-TLS/SFTP browser for the Mac whose lack of visual clutter and cleverly intuitive features make it easy to use. Support for external editors and system technologies such as Spotlight, Bonjour, Keychain, and AppleScript are built-in.
Cyberduck is an Open-Source product licensed under the GPL and free to use. Donations are welcome to help advance development in the future. Thanks to contributors, Cyberduck is available in English, Japanese, German, Catalan, Chinese (Traditional and Simplified), Czech, Danish, Dutch, Finnish, French, Hungarian, Indonesian, Italian, Korean, Norwegian,
More…

What’s New in Cyberduck

Version 6.8.2:

Bugfix:
  • Failure transferring more than one file (FTP)
Requirements for Cyberduck
  • Intel, 64-bit processor
  • OS X 10.7.3 or later

CyberDuck

 

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This