Ellie’s TV är en app med videor som är godkända för barn, barnvänliga utan våld och skrämmande inslag.

De videor som valts ut är förvisso på engelska men för mindre barn tycks det spela mindre roll, sång är sång och musik är musik oavsett språk.

Ellie’s TV gives parents a collection of kid safe YouTube videos or create your own collection. Have confidence letting your child navigate this app knowing there are no ads, external links or related videos for them to accidently click on. You’ll only find tons fun, safe, age appropriate shows on Ellie’s TV!

“My 3 year old boy keeps going back to Ellie’s TV”
-Aldryn

“I love this app!! I can let the children choose their video and feel assured it is age appropriate and entertaining. So many videos to pick from – keep adding more! Love it!!”
-Marv1k

“I love this app we can use it on a daily basis! My three-year-old feels like she is in control and can browse around as she pleases, and I feel safe that she isn’t getting into anything she shouldn’t!”
-Jaime

Shows including: Pixar, Sesame Street, Disney, Yo Gabba Gabba, PBS, Muppets, Word World, Nickelodeon, Baby Einstein and MORE!

Have a question? Please send it to Erik@ElliesGames.com

Check out Ellie’s other games:
– Toddler Training Tool
– Math Duel
– Matching
– Dot Connector
– Dot Collector
– Alphabet Dots
– Counting Dots
– Rain Dots
– Color Squares
– Color Sliders
– Vet Island

**All video content is provided by YouTube and is the property YouTube or the content creator**

Ellie´s TV

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This