Counting Dots är en app och ett spel för yngre användarna där du ska fånga bollar me dnummer på i rätt ordning.

Gratis idag 7/9

Build counting confidence while having fun in this colorful counting game. Counting Dots is a colorful counting game that will hold a child’s attention. Helping kids learn to count from one to one million! Tap the colorful dots in order from smallest to biggest.

Counting Dots has been selected for eSpark Learning’s Top of the Class list!

“eSpark has selected Counting Dots for our Top of the Class list, which features the best 15 apps in our curriculum! Out of the 750 apps in our curriculum, Counting Dots stands out as an exemplary model for what we seek.”
– eSpark Learning

“My sons counting is getting better because of this app”
– HappyFather858

“Great app for my kids who are working on their counting and recognizing their numbers”
– tori

“My lil guy loves this! He is actually counting as he pops the bubbles… thanks!
– Mom2tyler

FEATURES:

● Vibrant, Visually Stimulating Colors
● Popping Sounds
● Pop Vibration (iPhone)
● iPhone 5 support
● Kid friendly menu
● Smooth Animations
● iPad and Retina Display Support
● No Ads! Perfect for infants!

SETTINGS:

● Remove Dot Border
● Remove Dot Sound
● Enable Dot Vibration (iPhone)
● Hinting
● Number to start counting from
● Count by 1s, 5s or 10s

Have a great suggestion for Ellie’s Games? Please send it to Erik@ElliesGames.com

Check out Ellie’s other games:
– Dot Connector
– Dot Collector
– Math Duel
– Color Dots
– Alphabet Dots
– Rain Dots
– Color Squares
– Color Sliders
– Vet Island

Counting Dots

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This