Discord har nyligen ändrat i sin användarregler och de vill nu kunna samla in och sälja användarinformation men det finns ett sätt för dug som redan har registrerat dryg att stoppa det. Macken berättar hur du gör.

Nu ska äras den som äras bör. Tipset och instruktionerna hur du gör finns på GitHub .

Github

Ditt ID

Först tar du reda på ditt Discord ID. Enklast är att starta Discord, hopp in i en av de kanaler dom du brukar besöka och sedan högerklicka på din profil i listan, ute till höger, välj kopiera ID.

Kopiera detta brev och skicka det till:  arbitration-opt-out@discord.com

To whom it may concern,

Please be advised that I do not consent to the Arbitration Section of the updated Discord Terms of Service, and I also do not waive my right to resolve disputes on behalf of, or as part of, a class, consolidated, or representative proceeding. I recognize that Discord will not be bound by the provisions of the Arbitration Section. My username is username, and the email address associated with my account is email@address.com. Please feel free to contact me if you have any questions.

Sincerely,

Your IRL Name
Your Username (with #)
Your Discord ID
Email Associated With Account
(Optional) Phone Number Associated With Account

fyll i ich byt uppgifterna i mallen ovan mot dina egna uppgifter. Skicka sedan till adressen ovan men gör det nu. Discord har givit användarn 30 dagar att säga ifrån, efter det är det försent.

 

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Vilka Apple-prylar har du?
Share This