Det har spekulerats länge att Apple kommer att lägga ned iPad mini men det kan avar för tidigt att avskriva den minsta modellen av Apples surfplatta.

Ming-Chi Kou, analytiker, skriver i sitt nyhetsbrev till investerare att han tror att det kommer en ny iPad nu den 30 oktober. Kom tror på två nya iPad-modeller med USB-C anslutningar tillsammans med en ny Apple Pencil.

For Apple’s event next week, Ming-Chi Kuo expects Apple to unveil several hardware revisions:

  • Two new USB-C equipped iPad Pro updates with better displays
  • A “new-design” Apple Pencil for the updated iPad Pro hardware
  • At least three new Macs including a “low-price” MacBook and updated Mac mini and iMac processors

Read more about Kuo’s fall iPad and Mac lineup predictions from a previous research note.

9 to 5 Mac

Det spekuleras också om att Apple kommer att visa upp en ny Mac mini, en uppdaterad iMac och en ny bärbara dator, kanske en ny MacBook Air.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Vilka Apple-prylar har du?
Share This