Edna Newton hade säsongskort till Leeds Uniteds matcher i 64 år. Nyligen gick den 94-åriga supportern bort och Leeds stoppar nu nästa match i minut 64 för att applådera en minut till minnet av Edna.

Det här är vad sport egentligen handlar om – passion och lojalitet.

Det här är vad sport oftare borde handla om – passion, lojalitet och en kärlek till en sport och ett lag.

Vila I frid Edna!

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This