Frågan om uppdateringar, hur ofta och om du ska eller inte ska uppdatera direkt är ständigt aktuell.

Så handen på hjärtat hur snabbt eller hur ofta uppdaterar du dina Apple-prylar?

Scrolla nedåt här på Macken X startsida och gör ditt val.

Vill du sedan kommentera så är du mer än välkommen att göra det här nedan (på bloggen)

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This