Kära dagbok … börjar du verkligen så? Är inte det lite väl stereotypt?

Tjena dagboken, nej det funkar ju inte heller. Så här första dagen är vi ju inte kompisar redan.

Hur som helst så är det tänkt att det här nya inslaget ska bli återkommande och det kommer att vara korta reflektioner, en bild, en video som petas ihop på min iPhone.

Mobilt

Poängen med det är att det ska vara mobilt, i flykten liksom. Några snabba rader bara och det kommer något när det finns något att skriva.

Vad jag kommer att skriva om?

Inte en aning. Det får framtiden utvisa.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This