Det är inte ovanligt att jag sitter framför min iMac 5K med en kund. Ett projekt ska gås igenom, en design ska justeras. Vi sitter där och jobbar och så lutar sig hen fram och inte bara pekar utan petar, tar på och rör min skärm.

Jag känner hur det närmast blixtrar till i huvudet och jag har lust att skrika “ge fan i att sätta dina feta fingeravtryck på min, MIN, skärm!” men det gör jag ju inte. Hen är kund, kunden har som bekant alltid rätt så jag tappar tråden för en sekund eller två innan vi fortsätter att jobba.

För egen del skulle jag aldrig drömma om att peta på någon annans skärm, om det nu inte är en touch-skärm. Det är bland det mest oartiga och oförskämda som du kan göra, i min bok. I-landsproblem? Absolut och visst kan jag putsa skärmen efteråt så är problemet löst.

Eller är det bara jag?

Petar du på andras skärmar?

Mackens Fråga: Ska Facebook delas upp?
Share This