Under en dryg halvtimme nu ikväll, strax före 18.00 så hickade bloggen till, eller rättare sagt den låg nere från strax före 18.00 till 18,30.

Anledningen var en ombyggnad hos vår eminenta leverantör där en del kablar skulle dras om vilket ledde till att alla våra tjänster låg nere för en stund.

Vid 18.30-tiden så hade allt kopplats upp igen och Macken X och alla våra andra tjänster rullade igång.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This