Apples tv-satsning och nya tjänst kommer att ingå som en del i det utbud av varor och tjänster som Apple-användare kan ta del av och enligt uppgifter så kommer tv-tjänsten att vara gratis.

Gratis – förutsatt att du äger och använder en Apple-prylar, ska tilläggas, och tjänsten och den nya appen ska lanseras nästa år, 2019. Enligt CNBC så kommer appen att vara förinstallerad i Apple TV, iPhone och iPad.

The product will include Apple-owned content, which will be free to Apple device owners, and subscription “channels,” which will allow customers to sign up for online-only services, such as those from HBO and Starz.

Apple plans to debut the revamped app early next year, the people said. An Apple spokesman declined to comment.

CNBC

Miljard

Appls är just nu involverad i mer än två dussin tv-serier, tv-program och filmer för en budget på runt en miljard dollar. Förutom Apples gratisinnehåll så kommer användare också att kunna teckna abonnemang på HBO och andra streamingtjänster.

Mackens Fråga: Ska Facebook delas upp?
Share This