Apple har nu förlängt leveranstiderna på nya iPhone XR till efter lanseringen den 26 oktober för de kunder som beställer sin iPhone idag. Det tog Apple bara fyra dagar att sälja slut på sin första leverans av iPhone XR.

Förhandsbokningarna av iPhone XR startade den 21 oktober och telefonen kommer att börja att levereras den 26 oktober. Det är den tredje modellen av iPhone, en modell med LCD-skärm men i övrigt mycket snarlik hårdvara som iPhone XS och iPhone XS Max.

Sålts slut

På måndagseftermiddagen så förlängde Apple leveranstiderna till i början av november eller till 1-2 veckor beroende på land vilket indikerar att Apples egna första leverans nu sålts slut.

En koll med svenska återförsäljare visar att det fortfarande finns en möjlighet att få sin iPhone XR den 26 oktober.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This