Apple har nu förlängt leveranstiderna på nya iPhone XR till efter lanseringen den 26 oktober för de kunder som beställer sin iPhone idag. Det tog Apple bara fyra dagar att sälja slut på sin första leverans av iPhone XR.

Förhandsbokningarna av iPhone XR startade den 21 oktober och telefonen kommer att börja att levereras den 26 oktober. Det är den tredje modellen av iPhone, en modell med LCD-skärm men i övrigt mycket snarlik hårdvara som iPhone XS och iPhone XS Max.

Sålts slut

På måndagseftermiddagen så förlängde Apple leveranstiderna till i början av november eller till 1-2 veckor beroende på land vilket indikerar att Apples egna första leverans nu sålts slut.

En koll med svenska återförsäljare visar att det fortfarande finns en möjlighet att få sin iPhone XR den 26 oktober.

Mackens Fråga: Vad har du för hörlurar?
Share This