Apple utreder nu uppgifter om att leverantören Quanta har använt studenter för att sätta ihop Apples klocka Apple Watch.

Rapporten publicerades förra veckan av Students and Scholars Against Corporate Misbehavior .

This report discloses that Apple Inc. is undoubtedly manufacturing Apple Watch in Quanta Chongqing facilities using significant numbers of student workers aged 16-19 years. It also reveals that working conditions for student interns in the factory do not comply with the “Administrative Provisions Regarding Internships for Vocational School Students” issued by the Chinese government and the “Student Worker Protections” explicated in Apple’s “Supplier Responsibility Standards”.

Rapporten handlar om för långa arbetstider, arbeten som inte kan kopplas till studenternas studier och andra inslag som strider mot arbetsmiljöregler.

Apple har meddelat att uppgifterna kommer att utredas skyndsamt.

CNN