Apple har släppt en ny serie, en ny uppsättning betaversioner som innehåller flera nyheter. Bland annat så ska beta 2 av iOS 12.1 korrigera ett inrapporterat problem med att ladda vissa av Apples nya iPhone-modeller.

Det finns rapporter om att iPhone XS och iPhone XS Max ibland inte ska detektera att de ansluts med sladd ör att laddas. Speciellt om enheten redan har gått i vila. iOS 12.1 ska åtgärda det problemet.

Nya emojis

iOS 12.1 kommer också att innehålla över 70 nya ikoner, emojis.

iOS 12.1 innehåller även gruppsamtal med FaceTime och horisontalt stöd för Face ID (ny iPad?). Mät-appen ska nu vara både mer exakt och snabbare.

Är du registrerad utvecklare så kan de nya versionerna laddas ned från Apples webbplats för utvecklare. De publika betaversionerna lär släppas inom en dag eller två.

Share This