Apple har släppt en ny serie, en ny uppsättning betaversioner som innehåller flera nyheter. Bland annat så ska beta 2 av iOS 12.1 korrigera ett inrapporterat problem med att ladda vissa av Apples nya iPhone-modeller.

Det finns rapporter om att iPhone XS och iPhone XS Max ibland inte ska detektera att de ansluts med sladd ör att laddas. Speciellt om enheten redan har gått i vila. iOS 12.1 ska åtgärda det problemet.

Nya emojis

iOS 12.1 kommer också att innehålla över 70 nya ikoner, emojis.

iOS 12.1 innehåller även gruppsamtal med FaceTime och horisontalt stöd för Face ID (ny iPad?). Mät-appen ska nu vara både mer exakt och snabbare.

Är du registrerad utvecklare så kan de nya versionerna laddas ned från Apples webbplats för utvecklare. De publika betaversionerna lär släppas inom en dag eller två.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This