Apple toppar Interbrands lista på det mest värdefulla varumärket för sjätte året i rad.

Apple toppar listan med Google på en andraplats och Amazon på en tredje plats. Microsoft är fyra, Coca-Cola femma med Samsung på en sjätte plats.

Interbrand scores brands on ten brand strengths, each of which it says represents a ‘lever for growth.’ These are clarity, commitment, governance, responsiveness, relevance, engagement, differentiation, consistency, authenticity and presence.

Ökat

Interbrand räknar med att Apples varumärket ökat med 16 procent i värde sedan förra året och Apple bedöms vara speciellt starka när det handlar om engagemang, erfarenhet och kontinuitet.

9 to 5 Mac

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This