Apple kommer att lansera ett eget genomskinligt skydd för iPhone XR, vilket framgår av en av Apples pressreleaser som skickats ut i Kanada.

Skyddet är alltså helt genomskinligt, transparent, för att visa de färger som iPhone XR kommer att finnas i vid lanseringen.

Skyddet kommat ett kosta 40 dollar vilket kan jämföra med kbvalrtetsskydd från Speck som kostar en dollar mindre eller liknande skydd från Spigen som bara kostar hälften spå mycket.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This