Apple uppges ha köpt upp företaget Asaii, ett musik-analysföretag, som säger sg kunna hitta den nya Justin Bieber med hjälp av sina egenutvecklade algoritmer.

Asaii mer ett nystartat företag som utveckla egna algoritmer och en maskininlärnings funktion för att analysera musik. Företaget har också utvecklat en lösning för skivbolag för att hantera artister och deras musik.

Asaii Selects are auto generated selects using machine learning recommended for you and for you only.

Artists recommended that are on this page are guaranteed to hit a chart within 10 weeks to a year. Our algorithms are able to find the next Justin Bieber, before anyone else.

Asaii

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This