Apple har precis meddelat att iOS 12.1 med eSIM, gruppsamtal med FaceTim och flera viktiga buggfixar kommer att släppas imorgon, tisdag.

Det betyder att den nya versionen av iOS släpps samtidigt med Apples Keynote som startar 15,00 imorgon tisdag.

iOS 12.1 will be available Tuesday, October 30, bringing Group FaceTime and more than 70 new emoji to iPhone and iPad. FaceTime changed the way people communicate and share important moments, and now with Group FaceTime, it’s easy to chat with more people than ever before — from 2 to 32 people. iOS 12.1 also brings Depth Control in real-time preview and Dual SIM support to iPhone XS, iPhone XSMax and iPhone XR customers.

Apple

Den nya versionen innehåller flera nya emojis, ikoner, ett justerat filter för porträttläget och flera andra buggfixar.