Apple uppges ha tecknat ett 10-årigt hyreskontrakt för fabrikslokaler i Milpitas, Kalifornien. Det finns inga uppgifter om vad Apple ska ha lokalerna till vilket satt fart på spekulationer.

Företaget som hyr ut lokalerna, McCarthy Ranch, bekräftar att det finns en ny hyresgäst men vill inte svara på om det är Apple eller något annat bolag.

Fastighetsregistret bekräftar dock att det är Apple som hyrt den stora lokalen.

Apple Inc. has signed a major lease for nearly 314,000 square feet of industrial manufacturing space at McCarthy Creekside, a brand-new, multiphase development in Milpitas, according to real estate records.

The Cupertino-based iPhone maker’s 10-year agreement with project developer McCarthy Ranch for the single-story building at 407 N. McCarthy Blvd, a 313,978-square-foot structure, comes as industrial warehouse vacancy rates are shrinking to nearly zero in Silicon Valley.

BizJournals

 

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This