259 människor har dödats i jakten på den perfekta och mest dramatiska selfien skriver US National Library of Medicine i en rapport.

Det är enskilda som försökt ta ett självporträtt i träd, på berg, vid stup och andra farliga platser. Drunkning, trafikolyckor och fall från höga byggnader är också vanliga dödsorsaker.

Jakten på udda, annorlunda och dramatiska bilder leder också till fler olyckor på populära platser såsom nationalparker, utsiktmål, berg och klippor.

BBC

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This