Arjen Kamphuis, säkerhetsansvarig inom Wikileaks, saknas sedan den 20 augusti i Bodö, Norge.

Arjen Kamphuis är nederländsk medborgare och har jobbat in om Wikileaks i flera år och han är en länd säkerhetsexpert som bland annat har framträtt och föreläst på TEDx. Han reste runt i Norge och sågs senast den 20 augusti då han lämnade sitt hotell i Bodö.

Efterlysningen har gått ut i sociala medier, bland annat på Twitter:

Twitter #findarjen

Det finns även en hemsida med mer uppgifter om Arjen Kamphuis.

Arjenkamphuis.eu

 

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This