AniMoji är animerade ikoner och figurer och funktionen är kopplad till kameran i din iPhone så de kan läsa va ditt ansikte.

Du kan använda redan färdiga AniMojis eller så kan du peta ihop din egen. Så här gör du.

Starta Meddelanden och klicka på ikonen med en apa på. Nu kan duo lägga till din egen AniMojo och bygga upp med ansikte, hårdfärg, ögon bryn med mera.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This