Animated short film
Film Graduation Project
School: ISART DIGITAL, the video game and 3D animation / VFX School.

In a dark subway tunnel, a group of mice find a gold ring-pull that seems to have a mysterious effect on one of them.
Not so far from them, an owl and his enslaved rats are watching. The owl sends his rats to get hold of this strange object…

———-
Court métrage d’animation 3D
Projet de fin d’études
Ecole: ISART DIGITAL, l’école du jeu vidéo et de l’animation 3D-VFX

Dans un tunnel de métro, un groupe de souris trouve un anneau de canette doré, qui semble avoir une étrange emprise sur l’une d’entre elles. Non loin de là, un hibou et ses rats asservis observent la scène. Désireux de récupérer cet anneau, il envoie ses rats le chercher.

3D Animation: Jade Baillargeault, Nazli Doale, Dimitri James, Quang Daniel La, Morgane Lau, Mélanie Pango et Manon Pringault

Music and Sound Design: Thomas Tillard, Alexandre Tron et Maxime Vatopoulos

facebook.com/MiceASmallStory/

Hits: 66

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This