Goodbye Design was a passion project of summer 2018. The idea was born when I walked out of a museum a few months ago amazed by a product design exhibition from around ’50s. The geniality of minimal design mixed with used retro flavor and playful accent colors of everyday objects (mainly Braun) were the essentials for the concept of this short movie. Everything is driven by an excellent track from Dirty Art Club which was a perfect match with the rhythmical side of the concept. “Good(bye) Design ” is a reminder of how people slowly lose a relationship with true Good Design. Let’s look back at immortal design icons in this audiovisual experience! Enjoy 😉

Music: Dirty Art Club – Sincerely Yours, the D.A.C.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This