Jim Carrey är tillbaka i TV och i en ny tv-serie som du kan se på HBO Nordic – Kidding. TV-serien handlar om en programledare, mycket populär, som vill prata om alvarligare ämnen med barnen som tittar.

I programledarrollen så är Mr Pickles en ikon. Där är Carrey den milde, lugne, förtrolige som pratar med barnen på barns vis. På hemamfronten däremot så håller hela hans familj att ramla samman. I detta kaos så vill bredda sitt program och förbereda barnen för livets svårigheter samtidigt som han ska tackla det faktum att han och hans program numera är en mångmiljonindustri och inte bara ett tv-program.

HBO Nordic Kidding

Hits: 83

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This