Why do women who experience sexual assault rarely speak up about it? “Because they fear they won’t be believed,” says Inés Hercovich. “Because when a woman tells what happened to her, she tells us things we can’t imagine, things that disturb us, things we don’t expect to hear, things that shock us.” In this moving talk, she takes us inside an encounter with sexual assault to give us a clearer idea of what these situations really look like — and the difficult choices women make to survive. (In Spanish with English subtitles)

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This