Sedan några söndagar tillbaka så är söndagar vikta till spelet GO och då bjuder har på lite fler nyheter än vanligen om spelet.

Jag försöker att skriva om allt intressant som händer och det blir 1-2 artiklar om Pokémon GO per dag, i snitt. Det kan förvisso gå några dagar utan nyheter men hur som helst, jag skriver en hel del om spelet.

Webbplatser

Jag har ibland fått från om varför jag inte skapar en helt egen sajt, en egen webbplats för Pokémon GO men det finns inte med i mina framtida planer. Macken X tar tillräckligt med tid som det är och jag vill inte behöva underhålla två webbplatser. Därmed inte sagt att det är uteslutet men det blir inte just nu i alla fall.

Söndagar däremot kommer att bli Pokémon GO-dagar då jag kommer att publicera extra många texter – i den mån det faktiskt finns något att skriva om. Det ger mig också en möjlighet att läsa ifatt och komma ifatt med skrivandet om Pokémon.

Macken X är fortfarande en plats för, om och av en Apple-fantast men Pokémon GO, det spel jag spelar (det enda spel jag spelar) får en egen dag, idag.

Ut och jaga nu!

Mackens Fråga: Ska Facebook delas upp?
Share This